Brenda, Dominique & Teddie

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Grospierres met onze driejarige zoon. Een magnetron, oven, vaatwasser, spelletjes, barbecue… Deze gîte is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook heeft het terrein verschillende idyllische zitjes voor de eetmomenten en genoeg speelvoorzieningen voor kinderen. Verder een heerlijk zwembad, moestuin, fruitbomen en bovenal een fantastisch vriendelijke en behulpzame gastfamilie. De omgeving leent zich erg goed om van hieruit op ontdekking te gaan naar de mooiste dorpjes en beekjes van de Ardèche. Verder een aantal uitstekende en betaalbare eetgelegenheden in de buurt. 

Wij komen zeker terug! 

Marjan en Frank

Wij waren er een week in september 2022, in een prachtige en complete gite, met fijne mensen, op een mooie plek. Dank Eelke, Roy en Noé, voor jullie hartelijke ontvangst en de gezelligheid! We hebben genoten van zowel privacy, alsook gezellige gesprekken en het enthousiasme van Noé.

We komen graag nog eens terug! 

Erik, Mariëtte & kids

 Wij (gezin met kinderen van 4&7 jaar) hebben het heerlijk gehad in Mas les Serres. De Gite was prachtig en van alle gemakken voorzien, het zwembad was heerlijk verkoelend. Daarnaast zijn Eelke en Roy uitstekende gastvrouw/heer! 

Jacobiene, Thijs & kids

We hebben een topweek gehad in Mas les Serres! De gîte is heel sfeervol en volledig ingericht. Fijne ruime keuken voor als je van lekker koken houdt. In de tuin zijn veel gezellige plekjes en voor de kids is er genoeg ruimte om lekker te spelen. Het zwembad is heerlijk voor een verfrissende duik!

Met de gastvrije ontvangst en gezellige praatjes hebben wij ons echt thuis gevoeld en was een weekje eigenlijk te kort!

Anneleen, Wilco & kids

 Een heerlijke week hebben we gehad in de gîte in Grospierres bij Eelke, Roy en Noé. Wij waren er op vakantie met onze kinderen van 9, 7 en 3 jaar. Vooral de oudste twee hebben genoten van het zwembad waar ze elk moment van de dag in konden springen. De gîte is van alle gemakken voorzien en heel stijlvol ingericht. Eelke is een echte gastvrouw en zorgt dat alles perfect geregeld is. Wij hebben hierdoor een hele fijne en ontspannen vakantie gehad.